Healthy Life
Schrikslaan 1
3762 TA Soest

Tel: 035-6035345
info@healthylifesoest.nl
Healthy Life

NieuwsBrief november 2017

15-11-2017

NieuwsBrief november 2017

Het is begin november, de bomen worden langzamerhand kaal, de eerste nachtvorst heeft zich al aangekondigd, Sinterklaas komt eraan; de winter is in aantocht!
Een winterse nieuwsbrief met veel wetenswaardigheden over de SHC; veel leesplezier.

In deze nieuwsbrief:

 • nieuwe site in de maak
 • Telefoon beleid
 • Latin Workout
 • Pilates 3-daagse
 • Anissa's yoga ervaring
 • Seizoens recept; bietensoep
 • Werkzaamheden rondom de Schrikslaan
 • SKIN als cadeau

 

Nieuwe site in de maak

Onze site wordt verbetert: een nieuwe opmaak, duidelijker, meer mogelijkheden, nieuwe foto's (ze zijn erg leuk geworden, dank jullie wel).
Wij vinden dat het mooi wordt, we verwachten dat de nieuwe site begin van het nieuwe jaar helemaal klaar is. Uiteraard krijg je daar bericht over.
 

Telefoon beleid

We leven in een drukke tijd, waarin iedereen bijna altijd 'aan staat'. Ken je het; bereikbaar moeten zijn voor werk, kinderen, ouders en vrienden? Wij willen op de SHC een plek creeren waar je ook even 'uit' kan, waar je komt voor een moment van inspanning en ontspanning en waar je energie opdoet. Daarom hebben we ervoor gekozen om een telefoon luw beleid in te voeren. We vragen je om je telefoon bij binnenkomst op stil te zetten en om in de zaal je telefoon uit te zetten. Het is misschien even wennen, maar wij zijn ervan overtuigd dat het ieders rust ten goede zal komen.

 

Latin Workout

Op zondag 3 november was het alweer de 3e keer heerlijk swingen op zondagochtend.
Het is zo fijn om je hoofd leeg te dansen en je lijf in het zweet te swingen.
Doe mee op 3 december van 09.30-11.00 uur en je straalt de hele dag!

 

Pilates 3-daagse

Jaaaaa, je leest het goed. Drie dagen gevuld met o.a.: (buiten)pilates, yoga, bootcamp, stiltewandeling, ademhalingsworkshop, meditatie, latin dans, gezond&lekker ontbijten en lunchen, lekker luieren. En vooral meedoen met waar jij zin in hebt.

Een paar dagen sportief en gezond bezig zijn en compleet verzorgd en verwend worden; wat een heerlijkheid. Het weekeind is op de SHC en staat gepland op 15,16 en 17 juni. Kosten voor deze 3 heerlijke verwendagen zijn € 195,00 all inclusive ( + Pilates 3-daagse fotoboek). Lijkt het je wat, meld je dan aan via whattsapp of mail voor meer informatie. Je kunt je uiteraard ook al direct opgeven want leuk is het sowieso.

 

Anissa's yoga ervaring

Wauw wat een break-in-de-week! Midden in de nacht(voor mijn gevoel) naar de sportclub gegaan en daar heerlijk wakker geworden tijdens een Yoga/Pilates les. Echt waar, het werd pas einde van de les licht. Maar wat een ervaring. Rekken strekken zuchten puffen en met rust en ruimte in het lijf EN hoofd, na een heerlijke ontbijt-shake van Hester, was ik om 9.00u thuis. Fris en fruitig en dat terwijl ik niet eens een ochtendmens ben.
Een momentje voor jezelf dat iedereen eens zou moeten ervaren☺. Er is nog plek genoeg dus ik zeg tegen jullie allen 'tot volgende week'!


Herfstrecept: heerlijke bietensoep met burrata

ingrediënten

 • 4 grote rauwe ongepelde rode biologische bietenzeezoutvlokken en versgemalen zwarte peper
 • 8 eetlepels granaatappelazijn (of frambozen- of balsamicoazijn)
 • 1 eetlepel venkelzaad
 • ca. 500 ml volle melk
 • 4 bollen burrata of buffelmozzarella à 125 g
 • crackers bestrooid met zaden om erbij te serveren

Verwarm de oven voor tot 190 °C.
Doe de rode bieten in een ovenschaal, bestrooi met 1 theelepel zout en besprenkel met de azijn. Bedek met aluminiumfolie en zet 1½ uur in de oven, tot een scherp mes gemakkelijk in de biet glijdt. Laat de bieten afkoelen.
Draai de oventemperatuur omlaag tot 140 °C. Strooi het venkelzaad uit op een bakplaat en rooster 10 minuten in de oven tot de geur vrijkomt.
De schil laten zitten. Snijd de bieten grof en pureer ze in een blender of met de staafmixer met genoeg melk tot een soep met de gewenste dikte. Proef de soep en breng op smaak met zout en peper.

Warm de soep door en verdeel over vier kommen. Geef iedereen een eigen burrata voor in de soep, een snuf geroosterd venkelzaad en crackers.


Werkzaamheden rondom de Schrikslaan

Het is nogal een gedoe om de SHC te bereiken i.v.m. alle werkzaamheden op de Beetzlaan.
Er wordt gefaseerd gewerkt en het geheel duurt tot in het voorjaar van 2018.
Je kunt de SHC op dit moment het best bereiken via de Waldeck Pyrmontlaan en de Prinsenhof.   Dit wordt d.m.v. de gele borden (LTC SOESTDIJK) aangegeven.


SKIN aanbieding voor jezelf of om cadeau te geven

De Skin aanbieding loopt al weer enige tijd en dat betekent dat er al velen een kaart of zelfs al meerdere kaarten vol hebben. Een volle spaarkaart is €15,00 waard, te besteden aan Skin huidverzorging. Met de feestdagen in het vooruitzicht is het uiteraard ook mogelijk om een mooi Skin product aan iemand anders te geven. Ik pak het mooi voor je in en je geeft werkelijk een pracht cadeau.

 

Ik hoop dat je de nieuwsbrief met plezier hebt gelezen.

Vitale herfstgroeten,
Hester en Michael

Nieuws overzicht
Webdesign by RETO Copyright 2018 Healthy Life, Soest