Healthy Life
Schrikslaan 1
3762 TA Soest

Tel: 035-6035345
info@healthylifesoest.nl
Healthy Life

Reacties

Erna Stork, deelnemer Pilates 3.0
Augustus 2015
Begin dit jaar ben ik met Pilates gestart.
De oefeningen verbaasden mij wel. Grondoefeningen, waaraan ik op school zo’n hekel had.
Spierpijn heb ik niet, dus ik vraag me nog weleens af of ik het wel goed doe.
Hester overtuigt mij dat spierpijn niet nodig is en dat ik het goed doe, dus geen probleem.
Bij het ontspannen merkte ik dat soms de pijn in mijn been, die altijd aanwezig was, weg was.
Een heerlijke, onbedoelde wens kwam uit. Er zit dus toch verandering en misschien wel vooruitgang in dat been.
(Zou de muziek er iets mee te maken hebben?)
Daarnaast zeggen de mensen om mij heen dat ik mentaal ben opgeknapt.
Ik merk dat ook. Ik ben minder vaak moe.
Ondanks de pijntjes die ik heb is het goed voor mijn lijf en leden om Pilates te doen.

Martijn en Betty da Costa, deelnemer (-s) van slankles en latin dance.                                                                                                                                Hester is zeer professioneel en gedreven in haar vak. Tijdens de lessen worden de oefeningen heel gedisciplineerd en verantwoord begeleid en uitgevoerd, met een heel rustgevende 'warming down' als afsluiting. Hester creeert hierbij een warme sfeer door de persoonlijke aandacht die ze heeft voor elke deelnemer en door het gezamenlijk theedrinken achteraf of 'ontbijten' vooraf in een gezellig gemaakte ruimte. Hester weet beweging en elkaar ontmoeten/ mensen bij elkaar brengen op een prettige wijze te combineren."


Virginie Donker
"De afgelopen 10 weken heb ik de Slank&Fit cursus bij je gevolgd. Dat was ontzettend leuk om te doen. Je leerde ons het belang van bewegen (zelfs ook kleine beetjes) en wat echt goede voeding is. De belangrijkste les voor mij was om te leren luisteren naar je en om al mijn vooringenomen ideeën over diëten en wat goed voor mij is, overboord te gooien. Eerlijk is eerlijk, slank ben ik nog steeds niet, maar wel 6 kilo lichter. En zonder praktisch het idee te hebben gehad dat ik een dieet volg. Als organisatieadviseur heb ik overdag veel energie nodig om de vaak intensieve gesprekken, die ik voer met mensen in organisaties, goed te kunnen doen. Ik heb echter ook een zittend beroep en zoek dus een manier om toch te bewegen en geen ingewikkelde dieetvoeding met me mee te moeten nemen. Met de tips van Hester over bewegen en gezonde voeding heb ik gemerkt dat ik dit steeds makkelijker kan toepassen en met resultaat. Dus: makkelijk, goed vol te houden binnen mij leefstijl en vooral doorspekt met veel humor!!! Volgens mij zijn dat de basisingrediënten van je aanpak en heel motiverend voor iedereen die zijn patronen en ingesleten gedrag wil veranderen. Ik ga graag nog even door op deze gezonde, ingeslagen weg en laat mij nog verder begeleiden door je. Ik nodig iedereen die beter in zijn vel wil zitten uit, om met mij en Hester mee te doen!"


Esther van Vliet
"Jarenlang heb ik chronische rugklachten gehad waar cesartherapie, Mensendieck en fysiotherapie bij verschillende praktijken, nauwelijks verbetering in konden brengen. Foto’s en scans wezen de enige mogelijkheid uit die ’misschien’ zou helpen; een operatie waarbij 2 wervels vastgezet zouden worden of anders moest ik maar zien te leren leven met de pijn. Via mijn laatste fysiotherapeut kwam ik bij de Soester Health Club. Hester Cloo, de eigenaresse, geeft Perfect Pilates conform de Fysio Physics methode. De vorm van Pilates die Hester geeft was erg wennen voor mij. Ruim 15 jaar is mij aangeleerd door therapeuten om met een afgevlakte rug te bewegen, lopen, zitten, trainen, kortom leven en dit moest nu weer afgeleerd worden. Ik had er geen vertrouwen in; hoe kan wat je zolang al hoort en leert nu ineens fout zijn en ik was bang voor meer pijn. Het zijn zware trainingen, maar ik heb er ontzettend veel profijt van. Mijn rugpijn is zoveel verminderd ik gewoon weer mee kan draaien in het dagelijks leven. Ik kan weer met mijn peuters op de grond spelen en ze vaak zonder al te veel moeite in de auto en in bad zetten. Zolang ik bij Hester train, slik ik al geen diclofenac meer (af en toe een paracetamol). Ik slaap veel beter en ik heb weer vertrouwen in mijn toekomst. De SHC zit niet in mijn woonplaats, maar mede door de professionaliteit, de passie, de emphatie, het vrolijke humeur en het steeds vernieuwende aanbod aan trainingen (bijv. B-Xtreme) van Hester en bovenal het feit dat ik (zonder operatie) veel minder rugklachten heb en eigenlijk zonder veel problemen aan alle pilatestrainingen van Hester mee kan doen, rijd ik graag een paar dorpjes verder om te kunnen gaan sporten."


Mandy de Jong
"Het heeft voor mij erg lang geduurd voordat ik eindelijk iets heb gevonden wat echt bij me past en wat ik prettig vind. Bij Pilates gebruik je je lijf, leden en geest en die combinatie is voor mij perfect. Erg bijzonder is de unieke opzet van de Soester Health Club en ook de persoonlijke aanpak van/voor iedereen. De groepjes zijn klein en overzichtelijk en Hester geeft duidelijk, rustig, en zeer geduldig les, waardoor alles goed te volgen is. Soester Health Club is geen doorsnee sportschool, maar een unieke plaats om aan je lijf te werken en als je wilt ook aan je voeding. Ik doe beide en heb me sinds lange tijd niet zo lichamelijk en geestelijk goed gevoeld. Dit heeft zeker ook te maken met Hester zelf, haar persoonlijke aanpak! Ze is echt betrokken bij je en dat straalt ze uit en dat maakt haar en de Soester Health Club zeer bijzonder."


Nellie Hulsman
"RSN Fitness is een intensieve resultaat gerichte fitness voor de dieperliggende rug-, schouder- en nekspieren. Het wordt op een zeer prettige manier gegeven door Hester. Zij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat de oefeningen voor iedereen haalbaar zijn. Maar RSN Fitness is voor mij meer dan dat. Het is een bewustwording van houding en bewegen niet alleen tijdens de les maar ook in het dagelijkse leven. Bij veel stress heb ik bijna dagelijks hoofdpijn en geregeld migraine aanvallen. Sinds ik RSN Fitness doe is dat een heel stuk minder geworden en dat terwijl ik juist momenteel in een zeer stressvolle situatie zit."


Judith de Pagter
"Na de zomer van 2009 ben ik bij Hester begonnen met wekelijkse Rug-Schouder-Nek fit-lessen. Hester geeft een grote variëteit aan oefeningen om de diepe rug- en buikspieren te trainen. Het zijn lessen op muziek met aan het einde 10 minuten ontspanningsoefeningen. De oefeningen zijn zwaar, maar heel nuttig en werken versterkend. Zij besteedt aan elke leerling voldoende persoonlijke aandacht om de oefening nog net even beter te doen. Er wordt gewerkt met 10 en 15 "strippenkaarten" tegen een heel betaalbaar tarief. Voor mijn lichaam is het heel heilzaam."


Virginie Donker
"Als je net als ik gezonde voornemens hebt, dan is Hester's Soester Health Club 'the place to be'. Voor ontspanning en inspanning, sport en voeding. Met een shake vooraf of een kopje thee achteraf, of niets, net wat je zelf wilt. Hester is gepassioneerd, maar alles behalve opdringerig. Haar kleinschalige opzet maakt dat je je meteen welkom voelt, kortom: drempelloos, relaxt, gezellig, ontspannen en toch heel gericht werken aan versterking van spierkracht, souplesse en fitheid. Dus ben je moe? Dan juist niet op de bank ploffen, maar even een uurtje met Hester meedraaien!"


C1000
"Voor de Wereld gezondheidsdag op 7 april heeft Healthy Life voor de kinderen van groep 8 van de Ludgerus school uit Soest een erg leuke dag georganiseerd. Na de warming-up buiten kregen de kinderen een korte uitleg over gezonde voeding. Daarna gingen de kinderen met hun boodschappenlijstje in groepjes de winkel door om de ingrediënten voor hun gerecht 'in te kopen'. Vervolgens werd er met Ladychef Mandy de Jong gezond gekookt. En natuurlijk werd al dit heerlijks gezamenlijk aan een gezellig gedekte tafel verorbert. Wij kijken terug op een zeer geslaagde Wereld Gezondheidsdag. Heel veel dank voor de leuke en inspirerende samenwerking. Wat ons betreft: volgend jaar weer!!! Vriendelijke groet, Arnaud van de Graaf (bedrijfsleider C1000 van de Graaf)"
365 
"Sinds een jaar verzorgt Healthy Life de training ‘rug-schouder-nek-fit’ voor 365. 365 is een jonge organisatie, die voortbouwt op 20 jaar expertise in de bedrijfsgeneeskunde, zakelijke dienstverlening en consultancy. Om de mensen van 365 duurzaam inzetbaarheid te houden, biedt 365 ‘via De Ronde Van 365’ producten die te maken hebben met ontspanning, leefstijl en gezondheid. De Ronde Van 365 is een interactief spel waarmee werknemers hun gezondheidskapitaal kunnen vergroten. Met dit gezondheidskapitaal kunnen werknemers producten kopen om te werken aan hun eigen gezondheid. De training ‘rug-schouder-nek-fit’ wordt goed gewaardeerd door de deelnemers en is met succes verlengd in 2011!"


Xerox
"Een paar reacties van de deelnemers die na de workshop 'Bewegen op het Werk' een vragenlijst hebben ingevuld:

  • Voldeed meer dan ik had verwacht.
  • Er is echt op de problematiek ingegaan.
  • Ik ga er zeker mee aan het werk.
  • Ik zou zeker de volgende keer weer mee willen doen.
  • Ik wou dat we dit op regelmatige basis deden."
Webdesign by RETO Copyright 2018 Healthy Life, Soest