Healthy Life
Schrikslaan 1
3762 TA Soest

Tel: 035-6035345
info@healthylifesoest.nl
Healthy Life

Healthy Life voor uw bedrijf

Wij luisteren echt en nemen alle tijd voor u. Dat ziet u als klant terug in persoonlijke aandacht en service.

Bedrijfsgezondheidsplan

Met het Healthy Life bedrijfsgezondheidsplan werken wij aan het bewustzijn van uw medewerkers hoe zij actief en met plezier aan het werk kunnen zijn, of weer aan het werk kunnen gaan.

Door bij te dragen aan een betere gezondheid van uw medewerkers is er minder kans op verzuim door ziekte en aan stress gerelateerde klachten.

Healthy Life heeft met het programma 'Bewegen op het Werk' een uniek bewegingsprogramma ontwikkeld. Het programma is ontwikkeld om rug-, schouder en nekklachten (RSI/KANS) tegen te gaan en/of terug te dringen. 'Bewegen op het Werk' is geschikt voor iedereen en kan in gewone kleding worden gevolgd. Op 1 of 2 vaste momenten per week is een Healthy Life instructeur op uw bedrijf aanwezig om te werken aan de gezondheid van uw medewerkers. Voor ons bewegingsprogramma heeft u geen sportzaal nodig. Op bijna ieder bedrijf is een plek te vinden waar de lessen gegeven kunnen worden.
Onze manier van werken maakt het voor uw medewerkers eenvoudig om het programma te blijven volgen. De continuïteit is hoog, waardoor het rendement ook hoog is.

Wij bieden met ons bewegingsprogramma landelijke dekking. Alle instructeurs worden door ons opgeleid en bijgeschoold.

U kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers bij de Soester Health Club van Healthy Life een programma naar keuze aan te bieden.

Naast het bewegingsprogramma 'Bewegen op het Werk' bieden wij met ons bedrijfsgezondheidsplan:

Pilates
Perfect Pilates is een training voor lichaam en geest. Het gaat terug naar de natuurlijke bewegingsvormen. Perfect Pilates werkt in de spierketens, het zorgt voor versterking en lenigheid van de spiergroepen.

Latin Moves

Dansen als Merengue, Flamenco en Salsa in een swingende les(serie). Heerlijk en ontspannen om te doen.

Relaxercise
Een combinatie van therapeutische ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, stretching en Pilates.

Voedingsadvies
U kunt kiezen uit een persoonlijk voedingsadvies voor uw medewerkers of een cursus/workshop 'Voeding op Maat'.

Workshop Stress in Beweging.          

Stress in je lijf, stress in je hoofd. Waar komt het vandaan? Waar gaat stress in je lijf zitten? Wat is functionele en disfunctionele stress? Wanneer is stress positief en wanneer negatief? Hoe is dit in ons lijf en brein geregeld en hoe kun je er mee omgaan? In deze workshop gaan we aan de hand van praktijkvoorbeelden in op wat stress met je doet en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen dmv bewustwording, keuzes maken, maar ook door bewegen, ademhaling, ontspannen en voeding. Een workshop die je dmv theorie en praktijk handvatten geeft om met stress te leren omgaan, zeer waardevol! 

 

 


KookSport voor uw bedrijf 

Een originele manier om met uw bedrijf een leuk uitje te organiseren, een jubileum te vieren, uw medewerkers in het zonnetje te zetten of aan teambuilding te doen. In het idylische pand ‘t Paviljoen ontvangen Mandy de Jong van de Kookwerkplaats en Hester Cloo van de Soester Health Club u met open armen.    De mogelijkheden zijn legio:

Koken: van eenvoudige, natuurlijke gerechten tot culinaire hoogstandjes, laat dat maar aan Ladychef Mandy de Jong over

Sporten: van rustig tot intensief, van swingend (Latin Moves) tot tennisclinic, het  kan allemaal bij entertrainer Hester Cloo

De ene deelnemer wil wellicht liever alleen sporten en de ander wil juist liever alleen koken of… wil iedereen beide activiteiten: allemaal mogelijk! KookSport is mogelijk vanaf 8 personen tot een maximum van ±25 personen.                                                                                                                                                    KookSporten kan al vanaf € 35,- per persoon. Wilt u meer informatie of de op maat gemaakte mogelijkheden bespreken, neemt u dan contact op met ons.              Graag tot binnenkort!

 

 

 

 

Webdesign by RETO Copyright 2018 Healthy Life, Soest