Healthy Life
Schrikslaan 1
3762 TA Soest

Tel: 035-6035345
info@healthylifesoest.nl
Healthy Life

Voedingsadvies

Een op maat gemaakt voedingsprogramma

Het geven van advies op voedings gebied is een individuele aangelegenheid.
Ieder mens is anders, heeft een andere bouw, en een andere leef-en eetstijl.
Of u nu bij ons komt om af te slanken, om aan te komen of voor een sportvoedingsadvies; wij zullen u optimaal van dienst zijn. Daarom werken wij met een uitgebreide gezondheidscheck.

Deze bestaat uit verschillende metingen:

  • lichaamsgewicht
  • het percentage van het vet in het totale lichaam
  • het percentage van het vet in het buikgebied
  • BMI
  • metabolisme
  • bloeddruk, wanneer dat voor de gezondheid gewenst is
  • glucosegehalte, wanneer dat voor de gezondheid gewenst is
  • cholesterolgehalte, wanneer dat voor de gezondheid gewenst is


Aan de hand van deze gegevens berekenen wij wat uw lichaam, met uw leefpatroon, nodig heeft aan voeding.Wij meten ook uw voedingspatroon door en houden met ons advies rekening met uw voedingsgewoonten.

U kunt bij ons kiezen uit een regulier voedingsadvies, voor een advies met het voedingsprogramma van Herbalife of voor een combinatie.
Wij hebben in 1993 gekozen voor het Herbalife voedingsprogramma, vanwege de hoge voedingswaarde en omdat het Herbalife voedings-programma voor iedereen is, of je nu wilt afslanken, aankomen of fitter wilt worden.

Individuele ondersteuning en coaching
Om te zorgen dat het advies, dat wij u geven ook daadwerkelijk resultaat gaat geven, helpen wij u verder. Dit doen wij, in overeenstemming met u, met individuele ondersteuning en waar nodig met coaching. Ondersteuning is gericht op meten en wegen van het lichaam en doorspreken van de zaken, die u tegenkomt in het proces van aanpassingen van het voedingspatroon. Dat laatste zijn emotionele aspecten, die met name bij afslanken een (grote) rol kunnen spelen.
Coaching gaat een stap verder. Het kan zeer wenselijk zijn om bepaalde vaste patronen op eet-en leef gebied te doorbreken. Bij uw voedingsprogramma krijgt u individuele en persoonlijke ondersteuning. Coaching geven wij u alleen bij een duidelijke wens van u. Uw wensen worden in het intake gesprek besproken.

Webdesign by RETO Copyright 2018 Healthy Life, Soest