Healthy Life
Schrikslaan 1
3762 TA Soest

Tel: 035-6035345
info@healthylifesoest.nl
Healthy Life

Nieuwe activiteiten

Pilates Special

In Pilates Special werken we aan 6 elementen: stabiliteit, lenigheid, cardio, kracht, ademhaling en ontspanning. Al deze vormen worden tijdens de les afgewisseld. Het doel van de Pilates Special les is om naast het fysieke trainen ook aandacht te hebben voor ontspannen en ontstressen. Pilates Special is ontwikkeld door Hester Cloo voor de SHC en is een unieke les. 

Men only Training

Denk: BootCamp, circuittraining, krachttraining, cardiotraining & stabiliteitstraining. Een training voor echte mannen op woensdag van 18.00-19.00 uur. 

Pilates voor het Brein

Kennis maken met Pilates voor het Brein? Dat kan met een starterskaart voor 3 lessen. Een starterskaart kost € 15,00. Pilates voor het Brein is voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Bewegen is essentieel voor iedereen, als mens zijn we gemaakt om te bewegen. Bewegen heeft invloed op dat deel van het brein waar o.a. de functies van zelfstandigheid en initiatief worden geregeld. In Pilates voor het Brein richten we ons op: coördinatie, mobiliseren en stabiliseren, balans, lenigheid en kracht. Elke les sluiten we af met een uitgebreide ontspannings/ademhalings oefening. Na afloop van de les drinken we gezamenlijk koffie. Er is plek voor max. 8 deelnemers.

Latin Workout

Swingend werken aan een gezond, fit en sterk lijf! Een workshop van 2 uur, waarin je je volledig kunt uitleven. Vraag na wanneer de volgende workshop is.

Pilates 3.0

Heb je chronische klachten, een blessure of zit je in een revalidatie proces dan is Pilates 3.0 een heel geschikte les voor je. Het is een medische training met aangepaste oefeningen, die je voor een korte of langere periode kunt volgen. Meld je aan voor een intake gesprek.

Sport en Voeding/Herbalife

Alle feiten over voeding in de sport in een boeiende en sprankelende lezing. Want wat eet je nu voor, tijdens en na de wedstrijd of training. Hoeveel moet je drinken en wat voor een soort vocht heb je wanneer nodig?  Hoeveel invloed heeft voeding op je herstel? Welke rol kan Herbalife hierin spelen? Healthy Life verzorgt de lezing 'Sport en Voeding' nu alweer enige jaren in de fitness branche, o.a. bij  de AALO. Het is zeer interessante en noodzakelijke materie voor wedstrijd-en top-sporters. Wilt u een lezing bijwonen, neemt u dan contact op met ons.

Herbalife & gezond gewicht

Afslanken met een gezonde eet-en leef-stijl. Dat is wat de meeste mensen willen. Maar... wat is een gezonde stijl van eten en leven? Er wordt zoveel gezegd en geschreven, en daaronder zijn zoveel fabels en onwaarheden. Wij vertellen u over de feiten van gezond leven en welke rol Herbalife hierin speelt. Zeer interessant voor iedereen die in gezonde voeding en een gezonde manier van leven geïnteresseerd is. Wilt u hier meer over weten, neemt u dan contact op met ons.

Workshop Stress in Beweging

Stress in je lijf, stress in je hoofd. Waar komt het vandaan? Waar gaat stress in je lijf zitten? Wat is functionele en disfunctionele stress? Wanneer is stress positief en wanneer negatief?
Hoe is dit in ons lijf en brein geregeld en hoe kun je er mee omgaan? In deze workshop gaan we aan de hand van praktijkvoorbeelden in op wat stress met je doet en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen dmv bewustwording, keuzes maken, maar ook door bewegen, ademhaling, ontspannen en voeding. Een workshop die je dmv theorie en praktijk handvatten geeft om met stress te leren omgaan, zeer waardevol! 

Vitaliteitsdagen

Vitaliteit betekent: energie om te leven. Hoeveel energie heb je voor jouw leven? Merk je dat je regelmatig vastloopt en er in je eentje niet uitkomt? Dan is een vitaliteitsdag wellicht iets voor je.

Waar kun je bij een Vitaliteitsdag aan denken:

* buiten sporten

* ademhalingsoefeningen

* relaxercise

* pilates en yoga oefeningen

* latin moves (lekker swingen)

* de invloed van voeding, stress en hormonen op vitaliteit

* leren omgaan met stress

* keuzes maken

* gezond en vitaal koken

Elke vitaliteitsdag duurt 3 uur en heeft steeds een ander thema, de rode draad van ontspanning en inspanning keert iedere keer terug.

Lees in de laatste nieuwsbrief wanneer de volgende Vitaliteitsdag wordt gegeven of vraag het ons.  Ook verzorgen wij Vitaliteitsdagen bij bedrijven.

Webdesign by RETO Copyright 2018 Healthy Life, Soest