Healthy Life
Schrikslaan 1
3762 TA Soest

Tel: 035-6035345
info@healthylifesoest.nl
Healthy Life

KookSport zonder Beperking

Kooksport

KookSport zonder Beperking is een project dat zich richt op deelnemers met een (verstandelijke) beperking. Doel van KookSport zonder Beperking is om een structurele bijdrage te leveren aan de gezondheid van haar deelnemers en om de kwaliteit van leven naar een hoger plan te brengen.

Door inzicht te krijgen in het eigen lichaam en in bewegen en met name door het ervaren dat sporten en bewegen ook leuk kunnen zijn brengt KookSport zonder Beperking de deelnemers in beweging.

Bij het bewegen gaan wij uit van: verantwoord, leuk, eenvoudig en met elkaar.

Met elkaar een gezonde maaltijd bereiden en opeten is niet alleen heel erg leuk en lekker, het is ook erg leerzaam. Bij het koken gaan wij uit van: gezond, lekker, eenvoudig en duurzaam.

KookSport zonder Beperking is een initiatief van Hester Cloo (Soester Health Club) en Mandy de Jong (KookWerkplaats).

KookSport zonder Beperking is een project dat gedurende een aantal maanden bij de zorginstelling wordt verzorgd in samenwerking met de zorgmedewerkers van de instelling.

Voor zorginstellingen in de omgeving Soest is er de mogelijkheid om te 'KookSporten' in het eigen pand van KookSport. Dit is een rustige plek, die prettig is voor de deelnemers.

Wanneer u wilt weten of KookSport zonder Beperking geschikt is voor uw instelling neemt u dan contact met ons op.

Webdesign by RETO Copyright 2018 Healthy Life, Soest