Healthy Life
Schrikslaan 1
3762 TA Soest

Tel: 035-6035345
info@healthylifesoest.nl
Healthy Life

Soester Health Club

 

Verantwoord sporten bij de Soester Health Club van Healthy Life. 

De Soester Health Club is een kleinschalige sportschool die zich onderscheidt door de combinatie van kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid.

   

 Volg ons op Facebook

De Soester Health Club is:

PERFECT IN PILATES

De Soester Health Club is gespecialiseerd in Perfect Pilates. Alle lessen zijn gebaseerd op deze Pilates vorm; Pilates is onze CORE business.

U, als deelnemer staat bij ons centraal. Wij willen dat u op een verantwoorde manier traint en dat u resultaten boekt. Dat is de reden dat wij werken in groepen van maximaal 10 deelnemers. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en persoonlijke aandacht garanderen. Wanneer dit nodig is, bij een blessure of een lichamelijke klacht, dan krijgt u aangepaste oefeningen. In al onze lessen zorgen wij voor variatie en afwisseling. Elke 6 weken wordt het programma vernieuwd en is het nieuwe programma volledig afgestemd op het vorige. Dit zorgt ervoor dat het lichaam wordt geprikkeld om zich aan te passen en wordt het sterker en soepeler. Binnen een 6-wekelijkse serie bouwt de les zich op. Bij de ochtendlessen serveren wij een heerlijk licht verteerbaar ontbijt en bij de avondlessen serveren wij een kopje thee met een lekkere en gezonde snack.

Onze leden komen niet alleen uit Soest. Ook vanuit Baarn, Eemnes, Leusden en Amersfoort komen mensen graag bij ons.


Perfect Pilates

Perfect Pilates is een training voor lichaam en geest. Het gaat terug naar de natuurlijke bewegingsvormen. Perfect Pilates werkt in de spierketens, het zorgt voor versterking en lenigheid van de spiergroepen. De kracht van Perfect Pilates zit in de eenvoud van de bewegingen, waardoor het een hele goede basis vormt voor alle lessen en trainingen.


Perfect Pilates 55+

De Soester Health Club is gecertificeerd om lessen voor 55+ te verzorgen. Wij hebben ervoor gekozen om de leeftijden door elkaar heen te laten lopen. De oefenstof en uitvoering wordt, waar nodig, aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemer.


Pilates Special

In deze les werken we aan 6 elementen: stabiliteit, lenigheid, cardio, kracht, ademhaling en ontspanning. Deze 6 vormen worden in de les doorlopend afgewisseld. Het doel van de Pilates Special les is om naast het fysieke trainen ook aandacht te hebben voor ontspannen en ontstressen. Pilates Special is ontwikkeld door Hester Cloo voor de SHC en is een unieke les.

Men only Training

Een echte mannentraining voor een strak en sterk lijf, denk: BootCamp, circuittraining, krachttraining, cardiotraining & stabiliteitstraining. Op maandag van 21.15-22.15 uur!


Rug-Schouder-Nek Fit Training

RSN-Fit is een nieuwe revolutionaire therapeutische trainingsvorm in groepsverband, waarmee o.a. RSI(CANS)-, rug- en nekklachten voorkomen en zelfs genezen kunnen worden. Het RSN-Fit programma is voor mensen met directe klachten zoals hernia en whiplash en voor mensen, die hun rug preventief willen versterken. Door regelmatig deel te nemen aan de RSN-Fit lessen neemt uw belastbaarheid toe, terwijl de klachten afnemen. Het is een zeer geschikt trainingsonderdeel bij het bedrijfsgezondheidsplan 'Healthy at Work'. TNO arbeid is zeer enthousiast over de resultaten van RSN-Fit. Ook wanneer u beter in vorm wilt komen is RSN-Fit een leuke en verantwoorde training.

De Soester Health Club is licentie houder van het RSN-Fit programma.


Pilates-Rugtraining

Pilates-Rugtraining is een combinatie van RSN-Fittraining en Pilates oefeningen, waarin wordt gewerkt aan een sterke rug en een soepel lichaam.


Pilates voor het Brein

Pilates voor het Brein is een les voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel.  Bewegen is essentieel voor iedereen, als mens zijn we gemaakt om te bewegen. Bewegen heeft invloed op dat deel van het brein waar o.a. de functies van zelfstandigheid en initiatief worden geregeld. In Pilates voor het Brein richten we ons op: coördinatie, balans, mobilisatie, stabilisatie, lenigheid en kracht. We sluiten elke les af met een uitgebreide ademhalings/ontspannings oefening. Na afloop van de les drinken we gezamenlijk koffie. De groep bestaat uit max. 8 deelnemers, zodat er voor iedereen maximale aandacht is.


XTR Core Training

Een intensieve training met extra nadruk op het versterken van de stabiliserende spieren in het centrum van het lichaam(core). Een geweldig leuke dynamische training, waarbij je traint met de speciale Xco dumbells.


BootCamp

In de Soesterduinen trainen, werken aan je conditie i.c.m. kracht en lenigheid. Je in het zweet werken met fitness materialen als B-Xtr en materialen uit het bos. Een fantastische zaterdagochtend activiteit, die je sterker maakt, in vorm brengt en enorm veel energie oplevert.


Slank & Fit Training

Voor als je echt aan jezelf wil werken met een blijvend resultaat. Ons Slank&Fit trainingsprogramma werkt: bij afslanken, bij aankomen en bij vitaliteit. Geen standaardprogramma, maar voor iedere deelnemer compleet op maat gemaakt met: persoonlijk voedingsadvies, persoonlijk trainingsadvies en persoonlijke, intensieve begeleiding en coaching. Neem contact met ons op voor verdere informatie, kosten of voor een intake gesprek. 

 


 

Deze les is erop gericht om op een verantwoorde manier af te slanken. De slankles is gebaseerd op de laatste onderzoeken en studies. Er wordt 25 minuten gewerkt aan vetverbranding en 25-30 minuten aan spierversterking. De ervaring van onze lessen is, dat wanneer er 2x per week wordt getraind er duidelijk zichtbare resultaten worden geboekt.


Slank & Fit Cursus

Alle fabels en feiten over 'eten, diëten, sporten & trainen' in een 10-delige cursus. De cursusavond bestaat uit theorie en fysieke training. De cursus is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en helpt je begrijpen hoe je lichaam reageert op voeding en training.


Latin Moves

Zuid-amerikaanse dansen als Merinque, Salsa, Flamenco en Cumbia in een swingende les. Werken aan conditie, coördinatie en Genieten (met hoofdletter G). Een echte aanrader!!!


Triple Training

Een 3-voudige training:

  • Lopen
  • Kracht
  • Stabiliteit

De triple training is een specifieke trainingsvorm: loopscholing, je lichaam versterken, soepel maken en blessures voorkomen. De trainingen bevatten specifieke kracht-stabiliteits- en mobilisatie oefeningen. Dat alles in één training. Triple Training is een training, die je als losse training kunt volgen en ook als basis voor je (wedstrijd)sport.


Relaxercise

Ontspannen kun je leren:

  • Een uniek anti-stress programma
  • Een combinatie van therapeutische ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, stretching en Pilates.
  • Een aanrader voor iedereen, zeker wanneer je veel stress hebt en moeilijk tot rust komt.

Relaxercise wordt als workshop zeer regelmatig aangeboden.


Cardio Tennis

Cardio Tennis is een heel nieuwe work-out op tennisgebied. Het is een intensieve vorm van bewegen, waarbij wordt gewerkt aan conditieverbetering en vetverbranding. CardioTennis is geschikt voor alle leeftijden en niveaus (!). Er wordt gewerkt in groepen van 8-10 personen met POLAR hartslag-meter. De Soester Health Club werkt met een officiële Cardio-Tennis trainer.

(!) Ook geschikt wanneer u weinig tenniservaring heeft.

Webdesign by RETO Copyright 2018 Healthy Life, Soest